• Terug
  • Nieuws
  • Jeugdsoos omgetoverd tot legerbasis
6 mei 2013

De maand mei is aangebroken, dat betekend dat het seizoen 2012/ 2013 van jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) nog maar een paar weken telt. Weken waarin nog van alles georganiseerd gaat worden door JSDB. Zo staat op zaterdag 11 mei de Army Party gepland.

De jeugdsoos zal deze avond worden omgetoverd worden in een swingend en bruisend ‘Kamp Holland’, het wordt één grote legertent met allerlei legerachtige versiersels en tierelantijntjes. De DJ’s van deze avond, generaals Mark Kruize en Nick Wagenaar, draaien deze avond  legergerelateerde muziek van onder andere Status Quo (You’re in the army now), The White Stripes (Seven nations Army) en Marco Borsato (De speeltuin). Deze worden afgewisseld met de grootste hits van nu.

De Army party vindt plaats op zaterdag 11 mei. De entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders drie euro. Bezoekers die zich speciaal voor deze avond in een legertenue hijsen en voorzien zijn van een geschminkt gezicht mogen ook gratis naar binnen. De avond begint om 20.30 uur.

Website