• Terug
  • Nieuws
  • Vrouwendag in Onstwedde 16 maart
10 feb. 2024

Zaterdag 16 maart organiseren de Hervormde vrouwenverenigingen Ruth en Martha een vrouwendag. Alle vrouwen zijn van harte welkom voor een inspirerende ontmoetingsdag. De dag is geheel verzorgd met onder andere een lezing van Bert Noteboom, mooie liederen en leuke workshops.

Het thema van de vrouwendag is hou vol. Soms valt het niet mee om alles wat je moet/mag doen vol te houden en door te zetten. Hoe kun je als christen(vrouw) het verschil maken? Samen denken we over dit onderwerp na en inspireren we elkaar. Samen zingen, lezen, praten over Gods Woord, lekker eten, ontspannen en lachen. Een dagje uit voor jezelf met verdieping en verbinding.

De dag wordt gehouden in d' Ekkelkaamp (Kerklaan 7) te Onstwedde. Inloop is vanaf 9.30 uur en om 10.00 uur start de vrouwendag en duurt tot ongeveer 14.30 uur.
Opgave voor deze dag kan via de website.
Kosten voor deze dag zijn € 20,00.
Je kunt ook gebruik maken van vroegboekkorting: boek je vóór 16 februari dan betaal je € 17,50.
Wil je wel graag komen maar zijn de kosten voor jou een probleem dan mag je contact opnemen met de organisatie.

Tijdens de vrouwendag zijn er verschillende kraampjes aanwezig waar je leuke artikelen kunt kopen. Als je het leuk vindt om hier een bijdrage aan te leveren mag je contact opnemen met de organisatie, dit kan via het contactformulier op de website van de vrouwendag.

Opgave

Website Vrouwendag

Op de foto: een delegatie van de organisatie van de vrouwendag (van links naar rechts) Dorothée Sterenborg, Anja Wesseling, Marleen Huiting.