• Terug
  • Nieuws
  • Koster en Hulzebos verlengen bij de Boys
23 december 2023

Gerrie Koster traint ook komend seizoen de tweede selectie van Onstwedder Boys. Hij gaat hiermee zijn vierde seizoen in. Tevens is de verbintenis met verzorger Bram Hulzebos verlengd, dit na tevredenheid van alle kanten.

Na het evaluatiegesprek in de afgelopen week zijn Gerrie Koster en het bestuur overeengekomen dat Gerrie ook komend seizoen trainer blijft van de tweede selectie. Voorzitter René Jonker: “Wij zijn erg blij dat Gerrie nog een jaar langer bij ons blijft. Hij past uitstekend binnen de club en is zowel op de trainingen als in de begeleiding een top kerel. Bovendien heeft hij oog voor alle zaken binnen onze club. Ook bij de verbinding tussen de junioren en senioren blijkt Gerrie een prima schakel te zijn. Zijn relatie met Harold Molanus is goed en ze vullen elkaar mooi aan”. "Ik ben uitermate tevreden bij Onstwedder Boys en voel de waardering die ik binnen de club krijg. Ik kan mijn ei er goed kwijt en heb een leuke groep waarmee ik werk", aldus Gerrie Koster. “Zijn ervaring, kennis, enthousiasme en omgang is precies wat onze groep beter maakt en daarom zijn we blij met de voortzetting van onze samenwerking” besluit Jonker.

Ook het contract met onze verzorger Bram Hulzebos is weer verlengd. Hij gaat hiermee zijn 27e!!! seizoen in als verzorger van de Boys en dat zegt genoeg over zijn betrokkenheid. “Als bescheiden dorpsclub zijn we hier best wel een beetje trots op” aldus voorzitter Rene Jonker. Na het gesprek was het dan ook een hamerslag om te verlengen.

Wij wensen Gerrie, Bram en het tweede elftal veel succes voor het volgend seizoen als ook voor de tweede helft van dit seizoen.

Het bestuur van Onstwedder Boys