• Onstwedder Boys gelijk tegen Mussel
9 maart 2013

Voor de achtste achtereenvolgende keer is Onstwedder Boys zaterdagmiddag ongeslagen gebleven. De derby in en tegen Mussel eindigde onbeslist: 1 - 1.

Mussel begon fel aan de wedstrijd, wat resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. Het was Martin Drent die de derde kans wist te benutten en Mussel op voorsprong bracht. Onstwedder Boys kreeg niet veel kansen. De beste mogelijkheid was voor Robert de Vries, maar hij slaagde er niet in om kort voor rust te scoren.

In de tweede helft kwamen de Boys beter in de wedstrijd. Een goed genomen vrije trap van Elmar Bijl werd door keeper Grooten van Mussel onschadelijk gemaakt, terwijl even later ook Gerwin de Wijk er niet in slaagde de keeper van Mussel te passeren.

Vijf minuten voor tijd lukte het Onstwedder Boys toch nog om te scoren. Harm Jan Wilzing werd in het strafschopgebied onderuit gehaald door Rick Osnabrugge, waarna scheidsrechter Souhuwat uit Assen naar de strafschopstip wees. Chris Strockmeijer schoot de strafschop vervolgens beheerst binnen.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Elim. De wedstrijd begint om 14.30 uur.