• Terug
  • Nieuws
  • Fotoboek ‘Onstwedde Vroeger en Nu’
10 maart 2021

Het fotoboek 'Onstwedde Vroeger en Nu' is een groot succes. Dat zegt Jacco Pranger.

"In de voorverkoop zijn 600 exemplaren besteld en in totaal zijn 1000 boeken gedrukt. Het fotoboek met een harde kaft telt meer dan 200 pagina's met ongeveer 500 foto's, die een beeld geven van het dorp met de gehuchten, het bedrijfsleven, de kerken, de scholen, de verenigingen en de bewoners."

"Er is drie jaar gewerkt aan het fotoboek en veel mensen hebben materiaal beschikbaar gesteld om dit boekwerk mogelijk te maken", vervolgt de inwoner van Nieuw-Buinen. "Iedereen hartelijk bedankt voor de medewerking.

In de beginperiode zijn twee drukbezochte foto exposities ingericht in eetcafé Gerak van Jan Geert Veldhuis en Gera Korte aan de Dorpsstraat 49 in Onstwedde. Veel mensen hebben materialen meegenomen die ter plekke is gescand. Een flink aantal van die foto's is in het boek opgenomen."
Afhalen na afspraak

Eindelijk is het dan zover dat het fotoboek afgehaald kan worden in The Read Shop in de Kanaalpassage in Stadskanaal. Wel moet van tevoren een afspraak worden gemaakt. Wilt u het bestelde fotoboek Onstwedde Vroeger en Nu afhalen? Bel dan 0599-621866.
Meer informatie

U wilt meer informatie? Neem dan contact op met Jacco Pranger

M 06-21831002
E-mail

Bron/foto: Ter Apeler Courant