8 maart 2021

Vervoer vaccinatie Corona voor ouderen en kwetsbaren
Ouderen krijgen binnenkort een oproep of zijn al opgeroepen voor vaccinatie.
Ze moeten zich hiervoor op afspraak melden bij de priklocaties in Assen, Emmen of Groningen.
Voor sommige mensen is het vervoer van en naar zo’n priklocatie een probleem.
Mocht het uzelf niet lukken om hiervoor vervoer te regelen, meldt u zich dan telefonisch of via e-mail bij Welstad.

Vrijwilligers voor vaccinatie vervoer
We zoeken dus ook mensen met een eigen auto, die zich in willen zetten om deze ouderen naar de priklocatie te brengen en weer naar huis te vervoeren.
U ontvangt hiervoor een vergoeding van de oudere a € 0,30  per kilometer van het huis van de oudere naar de priklocaties en terug.
Wilt u meehelpen aan dit vaccinatievervoer, meld u zich dan telefonisch of via e-mail bij Stichting Welstad
Ook andere organisaties die zich hiermee (willen) bezig houden, kunnen zich melden. Samen kunnen we meer!

Vrijwilligersavond afgelast
Helaas zal de vrijwilligersavond dit jaar niet doorgaan zoals normaal gesproken. In verband met de corona maatregelen is het niet mogelijk dit te organiseren op een veilige manier. We hopen dat we de vrijwilligersavond dit jaar kunnen combineren met het Leer en Doe Festival in september. Zodra hierover meer bekend wordt, zullen we dat natuurlijk te zijner tijd laten weten.

De 11-stratentocht is afgelopen week van start gegaan!
Lijkt het jullie leuk om mee te doen aan een toffe wandeling voor jong en oud? Vanaf woensdag 3 maart kunnen jullie op onze website of via onderstaande link verschillende wandelroutes vinden, uitgezet in verschillende wijken in de gemeente Stadskanaal. Elke route bestaat uit 11 straten en in elke straat op die route is een poster te vinden met daarop een letter en een spion. De spion is voor de kinderen om te zoeken, voor de volwassenen vormen de letters allemaal samen een woord. Als de hele route gelopen is, zijn er 11 letters en door te puzzelen vormen deze een woord. Dit woord kan tot 21 maart ingezonden worden via e-mail, met vermelding van je naam en telefoonnummer, en onder de inzenders verloten wij een leuk prijsje!

Meer informatie 11-stratenloop

Contact met Welstad:
T (0599) 635999
E-mail

#Samen

Webiste