• Terug
  • Nieuws
  • Opnieuw winst voor Onstwedder Boys
25 februari 2013

Onstwedder Boys heeft ook de tweede wedstrijd na de wintersport in winst omgezet. In Groningen werd op kunstgras met 3 - 0 gewonnen van GRC, waardoor de ploeg van Rik Udema nu stevig op de vijfde plaats staat met 23 punten uit veertien wedstrijden.

Met temperaturen net onder het vriespunt ging de eerste helft gelijk op. In de eerste 45 minuten werd niet gescoord. Na de rust bracht de trainer van GRC drie nieuwe spelers in het veld. Nadat er een kwartier gespeeld was viel een speler van GRC geblesseerd uit. Omdat er al drie keer gewisseld was moest de ploeg uit Groningen met tien man verder spelen.

Hiervan maakte Onstwedder Boys goed gebruik. Eerst scoorde Nick Wagenaar, terwijl kort daarna ook Robert de Vries doeltreffend was. In de slotfase maakte Peter Orsel het derde doelpunt. De ploeg uit Onstwedde kreeg nog een paar goede mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

Komende zaterdag is koploper SC Angelslo, dat verrassend verloor van VV Groningen, de volgende tegenstander. Op sportpark De Boskamp wordt dan om 14.30 uur afgetrapt.