• Terug
  • Nieuws
  • Geert, wie binnen trots op die
29 april 2019

'Geert Schreuder is vanaf de start van de Onstwedder dorpswebsite in 2012 o.a. belangeloos en gewaardeerd medewerker aan deze rubriek, ‘Taikens & Toal’. Hij verzorgt daarvan –  uiteraard – de sector ‘Taikens’.

Dat “uiteraard” zal niemand verwonderen, die in onze streek woont, deze maand z’n krant heeft bijgehouden en/of recent een bezoek heeft gebracht aan Museum ‘De Oude Wolden’ in Bellingwolde. Geert is dit jaar namelijk ‘kunstenaar-in-golden-raand’: hij viert z’n 50-jarig jubileum als kunstschilder, waarvan 45 jaar in ons dorp.

Mag ik zo vrij zijn Geert namens ons allen van harte geluk te wensen met het bereiken van deze mijlpaal in zijn loopbaan ? We hopen dat hij nog geruime tijd plezier mag beleven aan z’n beroep, een beroep waarin hij – dat mag hier gerust nog ‘s hardop gezegd worden – steengoed is ! En dan hebben we ’t nog niet eens over de manier waarop hij daaraan gestalte heeft gegeven. Hij is dan ook al eerder en helemaal terecht opgenomen in de lijst van ‘Onstwedder TIKKELS’, de kanjers uit het Onstwedder maatschappelijke, politieke, culturele, sportieve en sociaal-menselijke leven.'

Lees meer

Klaas Meijer

Bekijk 65 afleveringen van de rubriek Taikens en Toal van Klaas Meijer en Geert Schreuder

Onstwedder Tikkels van Noam en Foam