• Terug
  • Nieuws
  • Nieuws van de vakantiespelweek
5 maart 2019

De maand maart is alweer aangebroken. Het voorjaar staat voor de deur en we hebben de eerste twee maanden van het jaar alweer gehad. De voorbereidingen voor Spelweek 2019 zijn in volle gang en we hebben al weer heel veel leuke ideeën om er een fantastische week van te maken.

Thema
Waar wij de afgelopen maanden veel mee bezig zijn geweest, is het thema van dit jaar. Er werden veel leuke thema’s bedacht waar we één van hebben uitgekozen. Het thema van Spelweek 2019 is ‘Spelweek op safari’ en zal plaatsvinden van 19 tot en met 23 augustus. Inmiddels hebben wij vele activiteiten en ideeën op papier kunnen zetten die met dit thema te maken hebben. Welke dit precies zijn, houden wij nog even geheim.

Schoolparty
Op 22 maart wordt er weer een Schoolparty georganiseerd. Deze keer een foute party met als thema ‘’raar met je haar’’. Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool in Alteveer of Onstwedde? Dan zouden we het erg leuk vinden als je met een leuk/raar/gek/apart kapsel komt! De avond begint om 19:30 uur en zal tot 21:00 uur duren. De entree voor deze avond is € 1,00. Voor drinken en wat lekkers zorgen wij. Degene met het origineelste kapsel, wint een prijsje. Tot dan!

Rabobank Clubkas Campagne
Net als vorig jaar deden wij ook dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Voor degenen die niet precies weten wat het inhoudt, leggen we het nog even uit: doormiddel van het werven van stemmen van Rabobankleden kunnen we geld ophalen voor de Spelweek in Onstwedde. Ieder lid van de Rabobank heeft in februari 5 stemmen gekregen. Van deze 5 stemmen, mochten er 2 stemmen op dezelfde vereniging/stichting ingezet worden. Het stemmen kon vanaf begin februari. Bij deze willen we u/jou bedanken voor het stemmen!

Afscheid
Ties Bruining en Maico Hommes hebben besloten om na de Spelweek 2018 te stoppen met hun functie binnen het bestuur van de Spelweek. Tijdens een afscheidsetentje hebben Ties en Maico hun tijd als bestuurslid mogen afsluiten. Hierbij kregen ze nog een klein aandenken. We willen Ties en Maico bij deze bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren!

Bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,

Tirza Hemmen                
Jarno Kip                         
Elyn Prins
Annerie Spaans
Anneloes Wonink
Martine Wubs