• Terug
  • Nieuws
  • VCO Dames 1 wint van BVC
15 december 2012

VCO '72 Dames 1 heeft afgelopen woensdag de uitwedstrijd tegen BVC in winst omgezet. In Bellingwolde wonnen de Onstwedder dames met 3 - 1, nadat drie weken geleden de thuiswedstrijd al met 4 - 0 was gewonnen. Door dit resultaat staat de ploeg van trainer/coach Mick Velthuis nog steeds op de tweede plaats in de poule.

De ploeg uit Onstwedde startte met Jannie Koerts, Diana Wilzing, Elise Boels, Janine Drenth, Paulien Baas en Miriam Kruiter in de basis. De eerste beide sets kenden een spannend verloop, maar werden wel alle twee door de VCO-dames gewonnen: 25 - 23 en 27 - 25. Vervolgens werd de derde set overtuigend met 25 - 13 gewonnen, waardoor de winst al binnen was.

In de vierde en laatste set kwam jeugdspeelster Daniek Hilverts in het veld voor Elise Boels. De ploeg uit Onstwedde speelde slordig, waardoor BVC een ruime voorsprong wist te nemen. De set ging uiteindelijk met 25 - 19 naar de ploeg uit Bellingwolde.

Dit was tevens de laatste wedstrijd van 2013. De VCO Dames kunnen terugkijken op een uitstekende eerste helft van de competitie, waarin van de elf gespeelde wedstrijden er tien werden gewonnen.

website