• Terug
  • Nieuws
  • Serious Request in de Jeugdsoos
4 december 2012

Utrecht, Den Haag, Breda, Groningen, Eindhoven en Leiden. Al deze steden waren voorgaande jaren in de maand december het decor voor 3FM Serious Request, in de volksmond beter bekend als 'het glazen huis'.

3FM Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis.

Goede doelen, ze zijn er vandaag de dag te over. In de voorgaande jaren zijn er met 3FM Serious Request acties gehouden voor slachtoffers van landmijnen, het realiseren van betere drinkwatervoorzieningen en voor moeders die zijn beschadigd door oorlog en conflicten. Dit jaar staat het tegengaan van de babysterfte centraal. Ieder jaar sterven 5,5 miljoen baby's onnodig door gebrek aan medische zorg en begeleiding. Onder het motto Let's Hear it for the Babies willen 3FM en het Rode Kruis meewerken aan het terugdringen van babysterfte.

Jeugdsoos 'de Boerderij' (JSDB) draagt dit jaar haar steentje bij met de Serious Request-party. Tijdens deze avond staat er een grote collectebus bij de ingang waarin bezoekers een vrije gift kunnen deponeren en in de stijl van 'het glazen huis' kunnen er plaatjes aangevraagd worden tegen betaling. Als klap op de vuurpijl zullen we deze avond ook nog eens twee kaarten verloten voor een thuiswedstrijd van F.C. Groningen in het jaar 2013!!!

De Serious Request-party vindt plaats op zaterdag 15 december in jeugdsoos 'de Boerderij'. De deuren zijn geopend vanaf 20.30 uur!

Entree is door middel van een vrije gift in de giftenpot, welke uiteraard naar het goede doel gaat!