• Terug
  • Nieuws
  • VCO Dames 1 blijft winnen
4 december 2012

Dames 1 van VCO '72 heeft ook haar laatste thuiswedstrijd in winst omgezet. Tegen VC Blijham werd het 4 - 0, waardoor de ploeg nog steeds op de tweede plaats in de poule staat, twee punten achter Tyfoon D1.

De eerste set begon de ploeg uit Onstwedde zwak en keken de dames halverwege de set tegen een achterstand van zes punten aan. Aan het einde van de set begon het beter te lopen en werd de set met 25 - 17 gewonnen.

In de tweede set liep het niet aan de kant van de VCO-dames. Blijham, dat op de laatste plaats in de poule staat, verdedigde prima en aan Onstwedder kant werden veel fouten gemaakt. Toch werd deze set nog met enig geluk met 26 - 24 door de VCO-dames gewonnen.

In de derde set kwam Monique Kruiter in het veld voor Margien Huiges. Nadat het in deze set aanvankelijk gelijk opging, slaagden de VCO-dames er in om aan het einde weer een gat te slaan en zo ook deze set naar zich toe te trekken: 25 - 19. In de laatste set was het verzet van de ploeg uit Blijham definitief gebroken. Deze set werd eenvoudig met 25 - 10 gewonnen door VCO'72.

In 2012 staan nog twee uitwedstrijden op het programma: Zaterdag 8 december a.s. speelt de ploeg in Groningen tegen Oranje Nassau, terwijl volgende week woensdag de derby tegen BVC uit Bellingwolde op het programma staat.

website