• Terug
  • Nieuws
  • Aanmelden Vakantiespelweek
1 mei 2018

De maand mei is alweer aangebroken en het mooie weer komt alweer in zicht! Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de Vakantiespelweek ‘Helemaal Hollands’ in volle gang en komt de leukste week van het jaar steeds dichterbij!

Opgave Vakantiespelweek!
Per 1 mei is het mogelijk om de kinderen aan te melden voor de Vakantiespelweek. Alle kinderen die in Onstwedde wonen en/of naar school gaan, op 1 januari 2019 vijf jaar zijn, mogen meedoen aan de Vakantiespelweek. De kosten zijn € 16,00.

De leiding kan zich ook weer aanmelden. Ben jij of ken jij iemand van 15 jaar of ouder die het leuk lijkt om een week een groep kinderen te begeleiden, dan kun je je vanaf 1 mei opgeven! Opgeven kan via onze site.

De Schoolparty
De Foute Party was een groot feest! Er waren weer heel veel kinderen die er allemaal ontzettend fout uitzagen. We hebben enorm genoten van alle kinderen en van de schoolparty. De kinderen die het meest fout verkleed waren kregen een prijsje. De foto’s zijn te vinden op de site van Onstwedde.info. We hopen iedereen weer terug te zien bij de volgende schoolparty! Die zal plaatsvinden op vrijdag 8 juni.

Benodigdheden
Voor het klusteam van de Vakantiespelweek zijn wij op zoek naar blikken/flessen waar nog veel en bruikbare verf in zit. Dit kunnen wij als klusteam goed gebruiken bij de voorbereidingen van de Vakantiespelweek om het er allemaal weer spetterend uit te laten zien! Mocht u nog iets over hebben wat u niet meer gebruikt en wat voor ons wel bruikbaar is dan kunt u contact opnemen met Martine Wubs M 06-46672846. 

Website