• Terug
  • Nieuws
  • De Bolster verrijkt met 3e biljarttafel
31 maart 2018

BC 'De Bolster' verrijkt met een derde biljarttafel en kan nu weer nieuwe leden gebruiken!

Na jaren van overleg met “Welstad” is het de biljartclub van “De Bolster” dan toch gelukt om een 3e biljarttafel te krijgen!

Vrijdag 30 maart was het zover en kon de tafel worden geplaatst, die voor het overgrote deel door de leden zelf maar wel met een bijdrage van Welstad en een essentieel bedrag van het lid Piet Poelhekke kon worden aangeschaft.

En hoe raar het ook klinkt, maar zelfs gemeentelijke politici van het CDA, de Christen Unie en de SP kwamen er op de achtergrond aan te pas om dit project rond te krijgen. Mede door toedoen van deze raadsfracties kon de directie van Welstad er van worden overtuigd dat een 3e tafel geen overbodige luxe is! Het is nu immers voor meer mensen weer mogelijk om de biljartsport te gaan beoefenen.

In dit verband mag ook de voorzitter van de activiteitencommissie van “De Bolster”, de heer Abel van der Laan,niet worden vergeten. Ook hij is zich voortdurend blijven in zetten om de wens van de biljarters gerealiseerd te krijgen.

DANK daarom aan de directie van “Welstad”, Piet Poelhekke, Abel van der Laan en genoemde raadsfracties. Mochten er dames (die nog steeds niet op de ledenlijst van de club voorkomen) of heren zijn die kennis willen maken met deze prachtige sport, kom dan eens op een middag een kijkje nemen in “De Bolster”.

De leden kunnen je alle informatie verschaffen. Als je vooraf wat meer wilt weten neem dan contact op met de secretaris Pieter Feiken. Zijn telefoonnummer is 06-37645721 en mailen kan ook.

E-mail

Fotoreportage