• Onstwedder Boys verliest van Stadspark
17 februari 2018

Daar waar het voor de winterstop meestal mee zat, daar komt het er na de winterstop nog niet echt uit bij Onstwedder Boys. Zo ook zaterdagmiddag in Groningen tegen SC Stadspark, een ploeg die na een moeizame start in de competitie wel steeds beter begint te draaien. Stadspark wint de wedstrijd met 2 - 0 na een 1 - 0 ruststand.

De ploeg uit Groningen heeft in de eerste helft het meeste balbezit en krijgt ook de beste kansen. Na ruim een half uur spelen komen de Groningers op een 1 - 0 voorsprong als er verdedigend niet goed wordt ingegrepen en Arvin Knol de bal in de hoek kan schieten.

In de tweede helft spelen de Boys beter en krijgen een paar kansen. De beste mogelijkheid is voor Gerko Scheper, maar ook hij weet deze middag niet te scoren. De verdediging van Stadspark staat goed en in de slotfase wordt de wedstrijd beslist als Sieger Kuik uit een snelle counter de 2 - 0 maakt.

Door dit resultaat staat Onstwedder Boys nu op de tiende plaats met 15 punten uit 12 wedstrijden. Komende zaterdag speelt de ploeg van Richard Streuding om 14.30 uur thuis tegen Be Quick 1887 uit Haren.