• Terug
  • Nieuws
  • Overtuigende winst voor VCO-heren
23 januari 2018

Afgelopen zaterdag speelden de heren van VCO’72 een uitstekende wedstrijd in sporthal De Bast tegen Annen H1. Uiteindelijk werd er met 3 - 1 gewonnen. Het was de tweede keer dat de teams tegenover elkaar stonden. In Annen verloor VCO’72 nog de eerste krachtmeting met 3 - 2.

VCO '72 begon de wedstrijd met Gerard Koerts als spelverdeler, Marcel Huisman en Jaap Wubs op mid en verder Roelof Migchels, Werner Wessels en Martin Lantinga.

In de eerste set ging VCO’72 vanaf het begin vol overtuiging van start. Annen kwam er in deze set totaal niet aan te pas. De Onstwedders wonnen deze set eenvoudig met 25 - 16. Met name Werner Wessels was deze set prima op dreef. Ook in de tweede set bleef VCO’72 goed en geconcentreerd volleyballen. Annen kwam wel beter in de wedstrijd, maar ook deze set werd door de ploeg uit Onstwedde gewonnen met 25 - 20.

In de derde set ging het tot 20 - 20 gelijk op. Door een paar slordigheidjes aan Onstwedder kant werd deze set met 21 - 25 verloren. In de vierde set kwam Tom Wagenaar nog in het veld voor Roelof Migchels en pakte VCO’72 de draad weer op door veel servicedruk en veel aanvalskracht, waardoor er steeds een voorsprong werd genomen. Annen probeerde het nog wel, maar verloor ook deze laatste set met 25 - 20.

VCO’72 klimt door deze overwinning naar de derde plaats in de ranglijst. Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer/coach René Drenthe in Klazienaveen tegen Tjoba H1.