• Onstwedder Boys verliest in Aduard
18 november 2017

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag de competitiewedstrijd in en tegen Aduard met 4 - 2 verloren. Bij rust stond de thuisploeg met 2 - 1 voor.

Onstwedder Boys begint zwak aan de wedstrijd. Scherpte ontbreekt en binnen tien minuten staat het al 2 - 0 in het voordeel van Aduard, door doelpunten van Remco van Merode en Leon Smits. Daarna gaat het bij de ploeg van Richard Streuding beter lopen en na zo 'n twintig minuten spelen weet Harm Visser de 2 - 1 te maken. Dit is ook de ruststand.

Na rust probeert Onstwedder Boys druk te zetten en op jacht te gaan naar de gelijkmaker. Echt grote kansen ontstaan er echter niet. Na 70 minuten spelen scoort Aduard uit een counter via opnieuw Leon Smits het derde doelpunt. In de slotfase komen de Boys door Harm Visser (afstandsschot) nog op 3 - 2, maar kort daarna wordt de wedstrijd beslist als Michel Haaksema uit een corner de 4 - 2 weet te maken. Dit is ook de eindstand.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys weer een keer thuis. Om 14.30 uur wordt op De Boskamp afgetrapt tegen Niekerk.