• Terug
  • Nieuws
  • Vier prijswinnaars Woar is't
28 oktober 2017

Mogelijk had u het al weer even gemist, de prijswinnaars van de maandelijks fotorubriek Woar is 't. Dat klopt maar wat in 't vat zit verzuurt (nog steeds) niet, zullen we maar rekenen. 

Juli
In juli hadden we een foto van de zijkant van de Bast. Mevrouw Nieuwenweg (Jabbingelaan) herkende dit en heeft een goede oplossing ingestuurd. Zij is de winnaar dus van de juli-editie. 

Augustus
Tijd om ijsje te eten op het terras van snackbar 't Wold. Of Berend Jan Wolfs (Streekweg) met zijn gezin hier gebruik van heeft gemaakt is niet bekend, wel herkende hij een detail van het terras en heeft een goede oplossing aangeleverd. 



September
Joh Veldhuis (Verlengde Luringstraat) heeft de septembereditie gewonnen. Hij herkende vanaf de Boslaan het appartementencomplex op de hoek van de Dorpsstraat/Hardingstraat. 



Oktober
Tenslotte een detail van de boerderij van de boerderij aan de Dorpsstaat 13. Veel inzenders zien dit nog altijd als de boerderij van de familie Geertsema. Trijntje Meijer (Spijcklaan) heeft de prijs gewonnen. 



Alle vier de prijswinnaars hebben een kadobon van € 25,00 in ontvangen, te besteden bij één van de leden van Handelsvereniging Onstwedde

Klik hier om mee te doen aan de 64e editie van de fotoprijsvraag