• Terug
  • Nieuws
  • Zondag op TV, Folkers de beste?
1 juli 2017

Folkers Rijopleidingen in Onstwedde is in de race voor de titel De Beste van Nederland van RTL4. In dit tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om de titels.

Joyce Boels, 22 jaar en werkzaam bij Folkers Rijopleidingen: “Wij zijn enige tijd geleden benaderd door het RTL4 programma ‘De Beste van Nederland’. Dit is een tv-programma met een landelijke competitie waarin verschillende branches worden uitgedaagd om het tegen de overige provincies op te nemen.

Folkers Rijopleidingen is uitgeroepen tot beste rijschool van de provincie Groningen. “Dit betekent dat wij door middel van een zelf opgenomen vlog de strijd aan gaan met de overige 11 provincies van Nederland. Binnenkort zijn de uitzendingen al en vanaf dan kan er gestemd worden via een poll. De rijschool met de meeste stemmen wordt De Beste van Nederland.

Vlogs
Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt, aldus Stay in Touch Media. “Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt”, zegt producent en presentator Kevin Brouwer. “Daarom laten we de deelnemers helemaal vrij om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.”

Stemmen
Het tweede seizoen van De Beste van Nederland start op zondag 2 juli om 16.30 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste rijscholen van het land. Via de poll (te bereiken via de onderaan dit bericht opgenomen link, red. O.I.) kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De polls worden gezamenlijk geactiveerd op vrijdag 30 juni om 12.00 uur. Er kan gestemd worden tot dinsdag 1 augustus om 12.00 uur.

Bron en foto: Kanaalstreek

Stemmen op Folkers

Folkers rijopleiding, sponsor van Onstwedde.info