• Terug
  • Nieuws
  • Inschrijven Oldtimerdag kan nog steeds
3 juli 2017

Dit jaar wordt tijdens de evenementenweek op zaterdag 8 juli van 9.00 tot 16.00 uur de tweede Onstwedder Oldtimerdag georganiseerd. Net als vorig jaar vindt het evenement plaats rondom de Woldbrink aan de Dorpsstraat en is georganiseerd door een commissie met enthousiaste oldtimerliefhebbers.

De oldtimers (onder andere tractoren, auto's, legervoertuigen, bromfietsen) zijn niet alleen tentoongesteld maar ook worden er weer diverse toertochten gereden. Nieuw dit jaar is het boomstam slepen met oude tractoren. Dit gebeuren vindt overigens plaats op het braak liggend terrein aan de Tuinlaan.

Deelname aan en toegang tot het hele oldtimerevenement is gratis.

De oldtimercommissie verwacht dat ook de tweede Onstwedder Oldtimerdag weer een leuk en gezellig evenement wordt. Natuurlijk dankzij de deelnemers maar ook door de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren, EHBO, verkeersregelaars en de goede samenwerking met de bewoners en ondernemers van Onstwedde.

Wilt u, of weet u iemand, die graag wil deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier!

De oldtimercommissie wenst alle deelnemers, bezoekers en vrijwilligers nu al vast heel veel succes en plezier op de Oldtimerdag!

Tips of ideeën zijn altijd welkom! 

 Video 1e Oldtimerdag 2016

Fotoreportage 1e Oldtimerdag 2016

Eigenaren van Oldtimers hebben zich al enige tijd kunnen inschrijven. Helaas zijn door een technische storing inschrijvingen via deze website niet allemaal ontvangen. Heeft u zich ingeschreven en hiervan niet persoonlijk een bevestiging ontvangen (dus niet de standaard bevestiging dat uw mail is verzonden) dan vraagt de organisatie van de Oldtimerdag of u zich nogmaals wilt aanmelden.

Het bestuur van Onstwedde.info biedt excuses aan voor het ongemak.


Meldt u hier aan voor de oldtimerdag.