Oldtimerdag

Dit jaar wordt tijdens de evenementenweek op zaterdag 8 juli van 9.00 tot 16.00 uur de tweede Onstwedder Oldtimerdag georganiseerd. Net als vorig jaar vindt het evenement plaats rondom De Woldbrink aan de Dorpsstraat en is georganiseerd door een commissie met enthousiaste oldtimerliefhebbers.

De oldtimers (onder andere tractoren, auto's, legervoertuigen, bromfietsen) zijn niet alleen tentoongesteld maar ook worden er weer diverse toertochten gereden.

De toertochten die gereden zullen worden, vertrekken op de volgende tijdstippen:

10.30 uur            brommers

11.30 uur            auto’s

12.30 uur            legervoertuigen

13.30 uur            tractoren

14.30 uur            brommers (2e ronde)

Alle voertuigen zullen tijdens deze rondrit op de foto worden gezet, deze foto’s worden vanaf 15.30 uur te koop aangeboden.

Routes toertochten


Nieuw dit jaar is het boomstam slepen met oude tractoren. Dit gebeuren vindt overigens plaats op het braak liggend terrein aan de Tuinlaan. Het boomstam slepen is ook bereikbaar via de Dorpsstraat, u loopt dan links langs de winkel van Huis & Hof tegenover De Woldbrink.
Met dank aan de families Kruiter en Migchels van Huis & Hof, op deze manier is het boomstam slepen direct bereikbaar vanaf De Woldbrink waar de overige activiteiten plaats vinden!

Voor het eerste een zeer bijzondere race met grasmachines, welke plaatsvindt aan de Dorpsstraat.

Op De Woldbrink zal er een onderdelen- en verkoopmarkt zijn.

Ook om de kinderen is gedacht, voor hen zal er een springkussen aanwezig zijn en er zal geschminkt worden.

Rieksie uit Coevorden zal deze dag de muziek verzorgen.

De catering zal deze dag verzorgt worden door het team ’t Wolge. (’t Wold en ’t Gerak)

De oldtimercommissie verwacht dat ook de tweede Onstwedder Oldtimerdag weer een leuk en gezellig evenement wordt. Natuurlijk dankzij de deelnemers maar ook door de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren, EHBO, verkeersregelaars en de goede samenwerking met de bewoners en ondernemers van Onstwedde.

Wilt u, of weet u iemand, die graag wil deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier!

De oldtimercommissie wenst alle deelnemers, bezoekers en vrijwilligers nu al vast heel veel succes en plezier op de Oldtimerdag!

Tips, ideeën of vragen zijn altijd welkom! Vul dan ook onderstaande formulier in of bel M 06-29123040.

Deelname aan en toegang tot het hele oldtimerevenement is gratis.

Eigenaren van Oldtimers hebben zich al enige tijd kunnen inschrijven. Helaas zijn door een technische storing inschrijvingen via deze website niet allemaal ontvangen. Heeft u zich ingeschreven en hiervan niet persoonlijk een bevestiging ontvangen (dus niet de standaard bevestiging dat uw mail is verzonden) dan vraagt de organisatie van de Oldtimerdag of u zich nogmaals wilt aanmelden. Dit kan via het digitale formulier onder aan deze site.

Het bestuur van Onstwedde.info biedt excuses aan voor het ongemak.


Video 1e Oldtimerdag 2016

Fotoreportage 1e Oldtimerdag 2016
Form A