• Terug
  • Nieuws
  • Certificaat voor Autotechniek Niemeijer
14 april 2017

Autotechniek Niemeijer aan de Luringstraat 40 in Onstwedde bewijst dat je geen groot garagebedrijf hoeft te zijn om complete autotechniek te kunnen bieden: garantie, schade-afhandeling, glasservice, banden/velgen, uitlijnen, APK, diagnose, reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. Eind vorig jaar kwam daar weer een tweetal specialisaties bij in de vorm van ‘Qualified Airco Specialist’ en ‘Turbo Partner’.

‘Qualified Airco Specialist’ en ‘Turbo Partner’
“Ik mag mij nu officieel airco-specialist noemen omdat ik voldoe aan alle eisen van de huidige regelgeving op het gebied van airco”, vertelt eigenaar Willem Niemeijer. “En aangezien de meeste auto’s tegenwoordig zijn voorzien van een turbo vind ik het ook logisch dat ik nu erkend ‘Turbo Partner’ ben. Dat is een Europese organisatie met helpdesk die alle kennis op het gebied van turbo’s bundelt. Ja, daar ging wel een aantal pittige examens aan vooraf voordat ik mijzelf gecertificeerd ‘Turbo Partner’ mocht noemen!”

Aangesloten bij Bosch Autocrew
Daarnaast is Autotechniek Niemeijer aangesloten bij Bosch Autocrew waardoor het altijd beschikt over de nieuwste gegevens van alle merken auto’s en daarbij gebruik maakt van professionele en geavanceerde test- en diagnose-apparatuur. “Daarnaast gaan mijn collega en ik zo’n 6 tot 8 keer op cursus, want de techniek staat niet stil”, voegt Willem Niemeijer er aan toe. “Bovendien komen we met de noordelijke autocrew-groep regelmatig bij elkaar om het over autotechniek en bijbehorende zaken te hebben. Wat dat betreft is het voor mij als relatief klein autobedrijf ideaal om Bosch achter mij te hebben. Daardoor is er in principe geen probleem dat wij niet kunnen oplossen, want als Bosch er niet meer uitkomt, komt niemand er uit. Het enige verschil met de dealer is dat ik goedkoper ben omdat ik veel minder bedrijfskosten heb.”

Gratis leenauto
Autotechniek Niemeijer is een zogenaamde vrije garage, waardoor het zeer flexibel is. “Niemand schrijft mij de wet voor”, verklaart Willem Niemeijer. “Ik kan mijn grote passie autotechniek zo uitoefenen, zoals ik denk dat het goed is. Als ‘Qualified Airco Specialist’, ‘Turbo Partner’ en samenwerking met Bosch Autocrew zijn wij het adres voor alle merken auto’s. Iedere autobezitter kan hier terecht met zijn nieuwe, gebruikte of oude vierwieler. Voor mijn klanten staat er altijd een gratis en keurige leenauto klaar. Verder kan men hier terecht voor in- en verkoop van auto’s. Ook een nieuwe auto kan door ons worden geleverd, voor exact dezelfde prijs als bij de dealer, inclusief garantie en onderhoud.”

Klantenkring groeit gestaag
De klantenkring van Autotechniek Niemeijer groeit gestaag. Het is gebleken dat klanten de persoonlijke betrokkenheid, 1 aanspreekpunt en de kleinschaligheid van het autobedrijf, gecombineerd met de hoge mate van deskundigheid, professionele en moderne gereedschappen, test- en diagnose-apparatuur en de meer dan complete en aantrekkelijk geprijsde autotechniek voor alle merken auto’s zeer waarderen. “Verder kunnen mijn klanten lid worden van de professionele pechhulp van Bosch, die ook nog eens goedkoper is dan de ANWB en minstens zo goed is”, besluit Willem Niemeijer het interview. “Tot slot wil ik iedere autobezitter er aan herinneren om de zomerbanden-wissel niet te vergeten!”

Autotechniek Niemeijer is ook service- en montagepunt van www.trekhaken.nl, de website waar u snel, goedkoop en eenvoudig uw trekhaak kunt bestellen, en is gevestigd aan de Luringstraat 40 (achter de benzinepomp) in Onstwedde. T (0599) 332255. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website.

Autotechniek Niemeijer, sponsor van Onstwedde.info

Bron en foto: Dag in dag uit