• Terug
  • Nieuws
  • Hoe gaat Onstwedde.info verder?
14 april 2017

Het eerste lustrum van Onstwedde.info hebben we al weer achter de rug. Op 1 januari 2012 is stichting Onstwedde.info gestart met de nieuwe website Onstwedde.info. Eerst nog met een voorlopige website. Op 29 mei 2012 was letterlijk in de lucht te lezen dat de huidige website is gelanceerd. Dit met medewerking van het duo Johan en Henk.

Nu, bijna vijf jaar later kunnen we wel stellen dat de website een daverend succes is. Met dank aan onze sponsoren die het bestaan van Onstwedde.info financieel mogelijk maken, de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers die er voor zorgen dat de website dagelijks wordt bijgewerkt en natuurlijk aan u, alle bezoekers van onze site.

In de loop van de tijd zijn ons regelmatig ideeën en tips over het gebruik van site aangereikt. Onlangs is dit besproken met onze sponsoren en vrijwilligers en vervolgens zijn plannen gemaakt om de website een geheel nieuwe look te geven en een mobiele versie voor telefoon te realiseren.

Het bestuur van Onstwedde.info heeft besloten beide plannen te realiseren en inmiddels is René Fietje van Studio CC begonnen met het bouwen van zowel de nieuwe look als de nieuwe mobiele versie. Gelijktijdig wordt ook de motor voor het onderhouden van de site nog een keer vernieuwd. Daarmee zijn we helemaal up to date en werken we met de nieuwste technieken. 
 
Volgens planning gaan we de vernieuwde website en nieuwe mobiele versie in mei lanceren.

Het zal straks natuurlijk eerst even wennen zijn maar wij vertrouwen er op dat Onstwedde.info u de komende vijf jaar nog beter op de hoogte gaat houden van het wel en wee in Onstwedde en de regio. 

Het bestuur van stichting Onstwedde.info

Team Onstwedde.info


Kijk nog eens naar het openingsfeest van website  of de opening van de site door Johan en Henk

of naar één van de video's: video 1, video 2 of video 3.