• Opnieuw nederlaag voor Boys
27 oktober 2012

Op sportpark De Boskamp speelde Onstwedder Boys een matige wedstrijd tegen Pesse. Na een ruststand van 0 - 0 scoorde de ploeg uit Drenthe in de  tweede helft twee keer en won zo verdiend met 2 - 0.

In de eerste helft waren er voor beide teams weinig mogelijkheden. Pesse was wel de beter voetballende ploeg. Onstwedder Boys verloor veel duels en werd nauwelijks gevaarlijk. De beste kans was in de eerste helft voor Pesse. Een voorzet werd door Nick Wagenaar tegen de paal van het eigen doel gewerkt.

In de tweede helft kwamen Robert de Vries, Gerben Meems en Rudy Akpinar in het veld. Na vijf minuten spelen was het de ploeg uit Drenthe die op voorsprong kwam. Harmen Otten schot van dichtbij raak uit een klutssituatie voor het doel van Onstwedder Boys. Twee minuten later werd verdediger Kees Jan Tjeerdsma van Pesse op rechts aangespeeld. Hij kon ongehinderd doorgaan richting het doel van Rein Koudstaal en schoot de bal onhoudbaar tegen de touwen.

Onstwedder Boys probeerde het daarna nog wel, maar echte kansen werden niet gecreƫerd. Net als de laatste twee wedstrijden slaagden de boys er niet in om te scoren. Door dit resultaat is Onstwedder Boys afgezakt naar de tiende plaats met negen punten uit acht wedstrijden.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys uit tegen Haulerwijkse Boys.