• Terug
  • Nieuws
  • Bij Dyanthos: Laviesage nutricosmetics
3 april 2017

Laviesage nutricosmetics – optimale huid- en lichaamsverzorging

Laviesage nutricosmetics - supplementen voor een mooie, gezonde huid.
Dit zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Missie en visie
De missie van Laviesage is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde, voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. De voedingssupplementen worden gedistribueerd via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, wordt met de voedingssupplementen ervoor gezorgd dat de huid van binnenuit duurzaam verbetert wordt. Daarmee kan je huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en ervoor zorgen dat jij goed in je vel zit. Die doelstelling vind je terug in alle voedingssupplementen.

Origineel en inspiratie
De voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren ze originele voedingssupplementen die die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

De natuur als basis
Er worden strenge eisen gehanteerd voor de producten, daarbij vormt de natuur het uitgangspunt. De natuur wordt met respect behandeld en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame ingrediënten.

De waarden
• De producten worden met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk is aangetoond.
• Alle Laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.
• Om de CO2 voetafdruk te minimaliseren, worden alle producten in Europa geproduceerd.
• Laviesage streeft ernaar om uitsluitend van materialen gebruik te maken die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. Laviesage maakt gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat  in de tassen en verpakkingen gebruik wordt, komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. Er wordt geen pvc gebruikt in de verpakkingsmaterialen.
• Laviesage participeert in de stichting Trees for All die ten doel heeft om wereldwijd bos te herstellen middels het aanplanten en beschermen van bomen. Er zijn door Trees for All al meer dan 4.500.000 bomen en struiken geplant.
• Laviesage hanteert morele en ethische waarden ten aanzien van arbeid. Ze verwachten van hun leveranciers dat deze de werknemers met respect en waardigheid behandelen en geen dwang- of kinderarbeid toestaan. 

Website schoonheidssalon Dyanthos, sponsor van Onstwedde.info