• Terug
  • Nieuws
  • Bewoners De Woldstee gaan verhuizen
18 maart 2017

Dinsdag 28 maart wordt voor de bewoners van de Woldstee in Onstwedde een hele speciale dag. Zij verhuizen dan naar hun nieuwe appartement aan de Landlaan in Onstwedde.
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de laatste bouwwerkzaamheden. De nieuwbouwlocatie van De Zijlen ziet er nu tiptop uit.


De 24 mensen met een verstandelijke beperking hebben er erg veel zin in om naar hun nieuwe woning te verhuizen.   

De nieuwe woonvorm aan de Landlaan bestaat uit 20 appartementen en 4 studio's. De studio’s zijn bedoeld voor mensen die meer zorg nodig hebben. Voor de bewoners betekent hun nieuwe appartement meer privacy en comfort, zo krijgt iedereen een eigen badkamer en wc. Bovendien is de nieuwe woonvorm van alle gemakken voorzien op gebied van thuistechnologie.  

De cliënten hebben heel veel zin om te verhuizen naar hun nieuwe woning. De komende dagen gaan ze samen met hun familie en begeleiders dozen inpakken. Op 28 maart vindt vervolgens de grote verhuizing plaats. Als alles volgens planning loopt is iedereen aan het eind van dag verhuisd. Om dat te vieren is er dan voor iedereen een stamppotbuffet.

Begin mei vindt de feestelijke opening plaats. Dan kunnen nieuwe buren en andere belangstellenden gezellig op de koffie komen en kennis maken.