• Gelijkspel voor Onstwedder Boys
4 maart 2017

Onstwedder Boys heeft in de thuiswedstrijd tegen De Heracliden niet weten te overtuigen. Na een 1 - 2 ruststand, werd het uiteindelijk 2 - 2. Door dit resultaat blijft Onstwedder Boys op de vijfde plaats staan in de poule.

De uitwedstrijd tegen de ploeg uit Uithuizermeeden werd eenvoudig met 4 - 0 gewonnen door Onstwedder Boys. Zaterdagmiddag komt de ploeg van Fokke de Jonge ook goed uit de startblokken en probeert de tegenstander onder druk te zetten. Door matig verdedigen en het verkeerd inschatten van een voorzet door keeper Koudstaal, weet de tegenstander echter in het eerste half uur twee keer te scoren. Twee keer is ook Frank de Boer (nee, niet die van Ajax) de gevierde man. Voor rust weet Onstwedder Boys terug in de wedstrijd te komen, dankzij een doelpunt van Abel Jan Huiges.

In de tweede helft is de ploeg van Fokke de Jonge op zoek naar meer en krijgt het kansen via Rutgert Tipker en Gerben Meems. De Heracliden blijven gevaarlijk via de counter en zijn via de Boer opnieuw dichtbij een treffer. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd scoort Rutgert Tipker de gelijkmaker na weifelend optreden van de keeper van de gasten. In de slotfase komen er verder geen kansen meer en zo blijft het 2 - 2, een terechte uitslag.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys een uitwedstrijd tegen SGV uit Schildwolde. De wedstrijd begint om 14.30 uur.