• Onstwedder Boys speelt gelijk
24 september 2016

Onstwedder Boys heeft vanmiddag op De Boskamp ternauwernood een punt uit het vuur gesleept. In de laatste minuut werd het 2-2 tegen Corenos uit Roodeschool.

In de matige eerste helft kwam Corenos na 20 minuten spelen terecht op voorsprong. Vlak voor rust wordt het zelfs 0-2 door een prima aanval.

In de tweede helft speelt Onstwedder Boys met meer overtuiging en is het de betere ploeg. Gerben Meems zet een aanval op via Rutgert Tipker. Tipker geeft voor op Gerwin de Wijk en deze legt koppend prima terug op dezelfde Meems, die 1-2 maakt.

Onstwedder Boys zoekt hierna naar de gelijkmaker. Echter lukt het niet tot veel grote kansen te komen. In de officiĆ«le laatste minuut maakt Meems alsnog 2-2 door een schot dat van richting wordt veranderd.

Volgende week speelt Onstwedder Boys weer een thuiswedstrijd om 14.30 uur. Tegenstander is dan Poolster uit Spijk.