17 september 2016

Een oproep voor de bewoners van de Duinweg, Verl. Luringstraat en Tange Beumeesweg:

Ook dit jaar willen we graag burendag vieren met bewoners van de Duinweg, Verl. Luringstraat en Tange Beumeesweg.

Burendag 2016 valt op zaterdag 24 september as. Zeg het vooral voort tegen de buurman/ vrouw! We hebben nl. niet alle mailadressen van onze buurtbewoners tot onze beschikking! Daarom geldt dit bericht ook vooral als uitnodiging.

We starten dit jaar vanaf 15.00 uur met koffie, thee en ranja. Iets lekkers mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Voor de middag staan er diverse activiteiten klaar om gezellig aan mee te doen, of naar te kijken. We hebben een springkussen en andere leuke spellen/ spelletjes) ter beschikking om de middag mee door te komen. Natuurlijk met wat competitie. Vertier voor jong en oud dus!

We proberen de kosten jaarlijks zo laag mogelijk te houden, mede door sponsoring van oa de activiteiten. Poelman Verhuur Gieterveen, Seasons catering Drouwen en zo meer. De lege maagjes mogen weer gevuld met een BBQ en alles wat daarbij hoort tegen een bedrag van 15 euro per volwassene (vanaf 13 jaar). Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar vragen wij een bijdrage van 10 euro. Drinken en stoelen s.v.p. zelf meenemen. We starten om ongeveer 17.30uur.

I.v.m. de bestelling s.v.p. opgeven vóór 18 sept. as! Het bedrag mag contant mee op burendag zelf, of voordien in de bus van Duinweg 5 o.v.v. namen en leeftijden.

E-mail

 06-21906427

We hopen wederom op een gezellige dag en veel buurtgenoten te mogen verwelkomen!
Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Ellen Paap ea.