• Terug
  • Nieuws
  • Stoorvogel spreker op Kampvuuravond
7 september 2016

Vrijdagavond 9 september is er weer een kampvuuravond in Onstwedde. Spreker is ditmaal Henk Stoorvogel, oprichter van mannenbeweging de 4e Musketier. De avond vindt plaats bij de Davy Crockett hoeve te Smeerling en begint om circa 20.30 uur.

Henk Stoorvogel
Alweer geruime tijd vindt er zo eens per kwartaal een kampvuuravond plaats in Onstwedde. De organisatie is verheugd dat er wederom een enthousiaste en inspirerende spreker deze avond wil bezoeken. Dit in de persoon van Henk Stoorvogel.  Stoorvogel is oprichter van mannenbeweging de 4e Musketier en Athletes in Action. Hij was van 2004 tot 2006 voorganger van de Vrije Baptistengemeente De Ontmoeting in Veendam. Momenteel is hij één van de voorgangers van de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), een dynamische gemeente in Zwolle. Hij hoopt vrijdagavond te spreken over het thema ‘Rennen om te winnen’. Daarnaast is hij ook aanwezig voor een persoonlijk gesprek.

Waarom kampvuuravonden?
De organisatie – bestaande uit mannen uit de regio – heeft passie voor de regio. En passie voor het Christelijk geloof. Geconstateerd werd dat de ontkerkelijking in Oost Groningen toe nam. Mannen zijn druk. Met veel. Maar dreigen som de kerk en hun geloof kwijt te raken. Middels deze avonden wordt geprobeerd drempels te verlagen. Eenvoudigweg door ontmoetingen bij een vuurtje. Met een drankje en een hapje. En een inspirerende spreker. Op die manier willen we met elkaar bouwen aan onderlinge relaties én aan de relatie met God. Het is een druppel op een gloeiend kampvuur, maar ontstaan vanuit biddende harten.

De toegang voor deze avonden is gratis, wel is er de mogelijkheid een vrije gift te geven t.b.v. de KVA Onstwedde. Het vuurtje zal om 20.30 uur worden ontstoken bij de Davy Crockett hoeve, Smeerling 19 in Onstwedde (aan de weg naar Vlagtwedde). De volgende kampvuuravond zal worden gehouden op vrijdagavond 25 november 2016 aanstaande.