• Terug
  • Nieuws
  • Waarom geen foto's van de feestweek?
11 mei 2016

De redactie van Onstwedde.info wordt de laatste dagen bestookt met vragen over het missen van foto's over de feestweek. Dat klopt, en het is een bewuste keus van het bestuur van de stichting.

Tijdens vorige edities van de feestweek zijn tijdens de feestavonden in de feesttent veel foto's gemaakt en op onze website geplaatst. Op het moment dat de foto's zijn gemaakt zijn bezoekers mogelijk door genuttigde alcoholische versnaperingen al in een uitgelaten stemming en staan graag close up en in allerlei bijna onmogelijke poses voor de camera. Heel leuk allemaal...

Totdat.... de volgende dag, als de foto's op de site verschenen dit niet iedereen (wellicht nog geplaagd door een hoofdpijntje) nog als grappig en leuk kon waarderen.

Kortom, vorige jaren hebben we achteraf hier aardig wat negatieve reacties op gehad. We hebben besloten om van de festiviteiten geen foto's meer te maken en op de site te plaatsen. Een aantal mensen had dat in de gaten en heeft daar inmiddels positief op gereageerd.

Maar worden er helemaal geen foto's meer geplaatst? Ook van de limousine rondritten zijn immers geen foto's geplaatst.
Helaas is hier sprake geweest van een interne communicatiestoring waarvoor het bestuur van Onstwedde.info verantwoordelijk is. Onze welgemeende excuses daarvoor! Mocht iemand nog een foto voor ons hebben? stuur ze dan a.u.b. nog in.

Voor de rest van de activiteiten zijn inmiddels fotografen ingepland, dus vanaf morgen kunt u weer genieten van de foto's van de feestweek.

Het bestuur van Onstwedde.info