• Terug
  • Nieuws
  • Gratis kaarten feestweek bij Coop
6 mei 2016

Vanaf a.s. vrijdag 6 mei is het zover. Na de maandenlange voorbereidingen gaan de grote evenementen en muziekfeesten van start in Onstwedde. RegioMagazine organiseert dit jaar de evenementen in Onstwedde en is er een prachtig programma samengesteld.

Nu ook de laatste gratis kaarten afhalen bij Coop Jan Schut in Onstwedde!
Vanaf vandaag kunt u de laatste nog beschikbare toegangskaarten voor de grote muziekfeesten en de bingo gratis afhalen bij Coop Jan Schut in Onstwedde. Natuurlijk kunt u ook er voor kiezen om uw gratis kaarten te bestellen via de website.
 
Gratis in een limousine door Onstwedde is helemaal volgeboekt!!
U kunt geen kaarten meer aanvragen voor een tochtje in de limousine. Deze activiteit is helemaal volgepland. De organisatie heeft zelfs een extra avond moeten inlassen om iedereen dit tochtje mee te kunnen laten maken.

Voor de bingo zijn nog een aantal kaarten beschikbaar
Voor de bingo die op donderdag 12 mei wordt gehouden in d’ Ekkelkaamp zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Ook dit jaar maakt u weer kans op mooie prijzen, zoals vliegtickets naar een Europese stad naar keuze! En natuurlijk het traditionele minuutje winkelen bij de Coop in Onstwedde. Deelname aan de bingo kost € 8 voor de hele avond. U kunt toegangskaarten afhalen bij Coop Jan Schut of bestellen via de website.

Topamateurvoetbal in Onstwedde
Op woensdagavond 11 mei a.s speelt het Regioteam Oost-Groningen tegen het Regioteam Noord-Drenthe op de Boskamp. De wedstrijd wordt gehouden tijdens de feestweek. Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur en de toegang is gratis. Volgende week worden de selecties bekend gemaakt op Onstwedde.info en op diverse mediakanalen. De supportersvereniging van v.v. Onstwedder Boys zorgt er voor dat er tijdens en na de wedstrijd koffie en hamburgers verkocht worden vanuit de supportershonk. In de kantine kunt u terecht voor iets fris of iets sterkers. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan nieuw meubilair voor de kantine.

Gratis naar de Grote Ladies Day & Night
Als afsluiter van de feestweek wordt wederom de Grote Ladies Day & Night gehouden. In de LadiesArena op het evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg vindt u meer dan 50 bedrijven die gericht zijn op de vrouw. Evenals voorgaande jaren is de Ladies Day & Night geheel gratis te bezoeken. De Ladies Day & Night is op vrijdag 13 mei van 14.00 uur tot 23.00 uur te bezoeken.

Mocht u verder nog informatie nodig hebben, kijkt u dan even op de website.

Website Feestweek