• Terug
  • Nieuws
  • Voetbaldagen bij Onstwedder Boys
29 februari 2016

Onstwedder Boys heeft zich aangemeld voor de voetbaldagen die van 2 tot en met 4 mei op Sportpark De Boskamp worden gehouden.

De Voetbaldagen zijn 3 dagen voetbaltrainingen en ook heel veel lol tijdens de meivakantie op meer dan 40 locaties in Noord Nederland. De organisatie ligt in handen van Master sport & events. Op de website www.mastersportenevents.nl is meer informatie te vinden.

Tijdens dit evenement kunnen F. E & D pupillen 3 dagen trainen op Sportpark De Boskamp. Er wordt aandacht besteed aan verschillende facetten van het voetbal. Iedere dag wordt er getraind van 10 tot 15 uur met een lunch tussen 12 en 13 uur. Maandag wordt iedereen om 9:15 uur verwacht, zodat de groepen kunnen worden ingedeeld en ook wordt de kleding dan uitgedeeld.

Alleen bij voldoende deelname gaat dit evenement door in Onstwedde. Mocht dit niet in Onstwedde doorgaan, dan kun je deelnemen op een andere locatie (Hoogezand) of je geld terug vragen.

De kosten bedragen voor 3 dagen € 75,00. Hiervoor krijg je:
drie dagen voetbaltraining van 9:00 tot 15:00, drie dagen lunch, een speciaal ontworpen tenue van de Voetbaldagen (shirt, short en kousen), een bal, een goodybag met leuke items en het Just Kick It magazine.

De officiële aanmelding en betaling loopt via Master sport & event. Aanmelden kan via de website van Onstwedder Boys.

website