• Terug
  • Nieuws
  • Binnenkort RoGo Handelsonderneming
16 januari 2016

Binnenkort vestigt zich aan de Ter Wuppingerweg 5 RoGo Handelsonderneming.

Medio mei hebben Gerwin en Henny Roelfsema het bedrijfspand van de Gebroeders Orsel aan de Ter Wuppingerweg 5 overgenomen. Gerwin is samen met Marijn Goossens eigenaar van Staalstraal Zuidbroek BV, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het stralen en vervolgens aanbrengen van coating op diverse materialen, variƫrend van autovelgen tot complete bruggen. Gerwin en Marijn hebben besloten om een handelsonderneming annex mechanisatiebedrijf op te zetten in de aangekochte loods onder de naam RoGo handelsonderneming.

Er is inmiddels een hoop werk verricht om de grote loods aan te passen en in te richten naar de wensen van beide eigenaren maar ook aan de wensen van de klant. Van binnen en buiten is alles opnieuw geverfd en het kantoorgedeelte is opnieuw ingericht. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de zijkant van de loods waar omstreeks maart/april een winkelpand wordt geopend. Hier kunt u onder andere terecht voor gereedschappen, kleine materialen zoals bouten, moeren, elektroden, olie en smeermiddelen. Ook gaan grasmaaimachines en toebehoren, zowel nieuw als tweedehands tot het assortiment behoren.

Een deel van de grote loods wordt ingericht als showroom voor tuin en park, een ander deel voor landbouwmechanisatie en onderhoud aan grasmaaiers. Deze handelstak gaat samen met groenvoorziening in het algemeen en de verkoop van en onderhoud aan aanhangwagens een belangrijke tak worden van RoGo Handelsonderneming. De inrichting van de loods is intussen vergevorderd en op dit moment worden de benodigde voorraden aangeschaft en daarmee het magazijn gevuld.

Inmiddels zijn er twee medewerkers aangesteld die, naast dat ze druk bezig zijn met alle voorbereidingen en opbouw, voor u ook al onderhoudswerk kunnen verrichten.

Ook voor beurten aan grasmaaiers, onderhoud aan tractoren en machines van alle merken, laswerk en reparaties kunt u terecht bij RoGo Handelsonderneming.
Via RoGo Handelsonderneming kunnen ook onderdelen worden besteld waarbij geldt: vandaag besteld, morgenvroeg aanwezig. Als sub-dealer van het tractormerk Deutz-Fahr wordt voor het te plegen onderhoud en reparatie zo nodig ondersteuning/expertise van Mechanisatiebedrijf Broekema BV gevraagd.

Binnenkort kunt u de website van RoGo Handelsonderneming gaan bezoeken.

RoGo handelsonderneming is sponsor van Onstwedde.info

Als u vragen hebt of een afspraak wilt plannen voor reparatie of onderhoud kan contact worden opgenomen met:
Roelof Migchels.
M 06 31900242 of 06 55733173
E-mail