• Terug
  • Nieuws
  • Thema Sinterklaas Boerderij Hooghei
8 december 2015

Afgelopen week is Sinterklaas ook zeker niet aan ons voorbij gegaan. Door een aantal stagiaires zijn er voor jong en oud activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘Sinterklaas’. Er zijn o.a. pepernoten gebakken, eigen creaties gemaakt van deeg, maar ook hebben we gezamenlijk in de activiteitenruimte onder het genot van warme chocolademelk of koffie van al het lekkers mogen genieten.

Als verrassing kwamen de pieten donderdagmiddag ook nog even op bezoek en verrasten de cliënten met een chocoladeletter.

Als afsluiting van de week hebben we per groep nog een gezellige middag gehad. Tussen de middag hebben we patat gegeten, waarna we met z’n allen op de foto zijn geweest voor de kerstgroetfoto in de krant.

Daarna was er tijd voor ‘pakjesmiddag’, voor elk lag er een leuk cadeautje klaar! Voor de ouderen werden de cadeautjes gekocht, de jongeren ontvingen een envelop met een lootje zodat ze voor elkaar een cadeautje konden kopen. De mooiste creaties van gedichten en surprises zijn deze middag voorbij gekomen! We kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagde en gezellige week!

Boerderij Hooghei

Fotoreportage