• Terug
  • Nieuws
  • Kinderen genieten in Parc Emslandermeer
21 oktober 2015

Dinsdagmiddag genoten een heleboel kinderen (en ouders) van het ballonnenfestijn bij zwembad Parc Emslandermeer.

De hele week worden er activiteiten georganiseerd in het zwembad Parc Emslandermeer. Dinsdagmiddag was er het ballonnenfestijn. Heel veel ballonnen in alle soorten en maten zorgden voor blijde gezichtjes en heel veel plezier. Ook de stormbaan, die de hele week in het zwembad ligt, is een groot succes.

Maandag is de Zwem4daagse begonnen. Zo’n honderdvijftig sportievelingen trekken elke avond de benodigde baantjes. Ook vandaag kunt u nog starten. De zwem4daagse duurt tot en met vrijdag 23 oktober. De kosten zijn € 7,50 p.p. Vier dagen lekker sportief bezig zijn en volop plezier maken. Natuurlijk ontvangen alle sportieve deelnemers ook een beloning.

Zwemjuf Henny heeft voor aanstaande donderdag een aantal bootjes en Sea Doo scooters (handscooters) gehuurd. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur mag iedereen die dat leuk vindt deze vaartuigen uitproberen. Ook bent u uiteraard welkom om baantjes te trekken of gezellig met uw (klein) kinderen te komen zwemmen. Het zwembad is elke dag geopend van 10.00 tot 20.30 uur.

Bron/fotoreportage: Westerwolde Actueel

Website Zwemschool Henny de Groot, sponsor van Onstwedde.info