• Terug
  • Nieuws
  • Prijswinnaars Zonnebloemactie
14 september 2015

De zonnebloemactie van de Handelsvereniging Onstwedde is afgelopen, de prijswinnaars zijn bekend en zij hebben afgelopen week hun prijs in ontvangst genomen.

Dit voorjaar kreeg u tijdens de zaterdag voorafgaand aan moederdag bij uw aankopen bij de leden van de Handelsvereniging een zakje met zonnebloempitten. Hieraan was een wedstrijd gekoppeld met als inzet de hoogste zonnebloem. In de periode tot en met 7 september zijn zo'n twintig zonnebloemen aangemeld om mee te dingen naar één van de prijzen. De hoogten variërden van ruim 2 tot maar liefst ruim 3,62 meter.

De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben de afgelopen week uit handen van de voorzitter van de Handelsvereniging, Trijnie Meems, hun prijs in ontvangst genomen.

De eerst prijs is naar Blijham gegaan, de zonnebloem van de familie Botjes heeft de lengte van ruim 3,62 meter bereikt. Zij hebben een kadobon van € 100,00 ontvangen.
De zonnebloem van de heer Boels uit Onstwedde bereikte de 3,44 meter en was daarmee goed voor de tweede prijs, een kadobon van € 75,00.
Het exemplaar van Margriet Smit uit Vlagtwedde groeide door door tot 3,37 meter en was daarmee goed voor de derde prijs. Zij nam een kadabon van € 50,00 mee naar huis.

Op de foto's de prijswinnaars samen met de voorzitter van de Handelsvereniging Onstwedde en de winnende zonnebloem.