• Terug
  • Nieuws
  • Turnfinales District Noord in Uithuizen
18 mei 2015

Zaterdag 16 mei was de finaledag van het District Noord in de categorie NTS B en NTS C (turnen) in Uithuizen.

Om 08.15 uur staan de juryleden, turnsters en trainsters klaar om te beginnen. In wedstrijd 1 turnen Nadine Maarsingh en Vera Heidekamp. Nadine haalde hierbij een mooie vijfde plaats voor haar balk-oefening. Vera haalde o.a. een zesde plaats op de sprong. Helaas was er voor beide meisjes net geen medaille.

In wedstrijd 2 turnen Annelie Wever, Benthe Kip, Corine Mulder en Anne Eelsing. Annelie haalde over alle vier de onderdelen de eerste plaats. Een gouden medaille! Benthe haalde een derde plaats, een bronzen medaille. Voor Corine en Anne waren er deze keer geen medailles, Corine was wel derde en Anne zevende op de balkoefening.

In wedstrijd 3 turnen Marte Bruining, Maaike Reints, Carolien Meesters, Miren Nieuwenhuis en Jonneke de Roo. Marte eindigde op sprong op een tweede plaats. Maaike behaalde een derde plaats voor haar balkoefening. Carolien werd derde op sprong en vierde op vloer, Miren eindigde op sprong en brug op de negende plaats, terwijl Jonneke op de vloer tweede is geworden. Helaas hebben ook deze meisjes geen medaille gehaald.

Alle elf meisjes hebben een keurige oefening geturnd, in dit grote deelnemersveld. CSVO feliciteert de meiden met het behaalde resultaat.