• Terug
  • LeukeSpulletjes!

Welkom bij LeukeSpulletjes!

Mijn naam is Kelly Vogel-Bolleboom.

Het verzamelen van oud, mooi en bijzonder serviesgoed en keukengerei is al heel lang een hobby van mij. En zoals zoveel hobby’s liep deze hobby een beetje uit de hand. Ik ben toen begonnen met het verkopen van serviesgoed op o.a. rommelmarkten. Dit liep erg goed, maar tegelijkertijd was ik zelf ook altijd wel weer op zoek naar mooie borden, kop en schotels, schalen en nog veel meer, dus er kwam altijd wel weer wat bij. Zo verzamel je in een aantal jaren behoorlijk wat spullen.

Het hebben van een klein winkeltje is altijd al een grote wens geweest. Toen we hier kwamen wonen, kon die wens werkelijkheid worden. Het winkeltje is ingericht met allerlei mooie vintage, brocante en andere 2e hands spulletjes. Van servies in alle kleuren, vormen en merken, tot mooi glaswerk, vazen en potten, (vintage) speelgoed, boeken, rieten manden, leuke hebbedingen en nog veel meer. In het voorjaar en de zomer zijn er ook op kleine schaal plantjes te koop.

Mijn motto is: waarom nieuw kopen, als er nog zoveel mooie oude spullen zijn!

Het winkeltje is in principe elke 2e zaterdag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur en kunt u komen struunen tussen de leuke spulletjes. Verder zijn er soms extra dagen waarop het winkeltje open is, dus hou voor de openingstijden de website van Onstwedde.info in de gaten.

Kom gerust eens gezellig kijken!

LeukeSpulletjes!

2e Barlagerweg 4
9591 TT Onstwedde
Leukespulletjes1974@gmail.com
Facebook