18.01.2014 Danny Kunst en Vronie Brongers

In oktober 2013 zijn Danny Kunst en Vronie Brongers aan de Boslaan 45 in Onstwedde komen wonen.
Danny (24 jaar) is opgegroeid in Nieuw Buinen en Vronie (23 jaar) groeide op in Nieuwe Pekela. Begin 2013 jaar verhuisde Vronie met haar ouders naar Vlagtwedde.

Danny en Vronie wilden graag samenwonen en kregen de mogelijkheid om de nieuwbouwwoningen in Onstwedde aan de Boslaan te bezichtigen. Ze waren meteen ‘verliefd’ op de woning en waren blij dat ze de woning kregen toegewezen.
In oktober hebben ze de sleutel in ontvangst genomen en kon het klussen in het ‘kale’ huis beginnen. Binnen kreeg alles een kleurtje, de kleuren wit, grijs en lime-groen sieren alles op. In huis staan prachtig vormgegeven vazen en andere decoratievormen. Deze komen van een bedrijf uit Nieuw Buinen waar de moeder van Danny werkt. Op de foto’s die bij dit artikel zijn toegevoegd kunt u een hiervan een aantal voorbeelden zien. Ook de tuin werd buiten aangepakt. Het was dan ook leuk om te horen dat twee langslopende mensen de opmerking maakten dat “de toene er al mooi schier oet zag”. Vronie zal regelmatig in de tuin te vinden zijn, tuinieren is haar hobby.

De keuze om in Onstwedde te gaan wonen was vooral omdat hier een woning beschikbaar kwam. Toch zijn ze erg blij om in Onstwedde te wonen omdat het hier “erg rustig” is, dat vinden ze erg prettig omdat ze wel eens anders gewend zijn. Het dorp Onstwedde moeten ze nog leren kennen, er zijn inmiddels wel al wat winkels ontdekt. De rest zal vast en zeker volgen.
Vronie werkt in de thuiszorg en heeft inmiddels ook al bij meerderde mensen in Onstwedde gewerkt. Ook werkt ze bij Maarsheerd in Stadskanaal en volgt ze daarnaast een studie als verzorgende IG. Danny werkt als magazijnmedewerker in Tynaarlo, ook hij volgt daarnaast de opleiding Logistiek Teamleider. Ze zijn dus allebei druk aan de slag.

in de weinig vrije tijd die nog over is zijn ze actief bezig. Danny is medeverantwoordelijk voor de ICT bij de Lokale omroep van Veendam (Radio Parkstad). Daarnaast is hij veel bezig met het bouwen en onderhouden van diverse website. Danny maakt graag foto’s, de foto’s die bij dit artikel zijn geplaatst zijn ook door hem gemaakt. Ook wandelen ze graag… dus wie weet komt u ze al wandelend eens tegen!

U bent van harte welkom om kennis te maken met Danny en Vronie. U kunt dan contact opnemen via e-mail