Nieuws en Agenda

De redactie van Onstwedde.info ontvangt graag uw nieuws en agenda berichten, indien mogelijk met foto. Gebruikt u hiervoor het onderstaande formulier of stuur een e-mail.

Al uw berichten plaatsen wij ook op Facebook en Twitter. Selectief plaatsen wij ook foto's op Instagram.


Heeft u een nieuws bericht met meerdere foto's, verstuur het dan per e-mail.

  • Nieuws en informatie over Onstwedde en (oud-) Onstwedders

  • Evenementen en gebeurtenissen die plaatsvinden in het postcodegebied 9591 worden ook geplaatst in de agenda (met uitzondering plaatsen wij hier ook activiteiten van Motor Racing Team Onstwedde MRTO in Vledderveen, vergaderingen van Ondernemersplein Onstwedde-Alteveer in Alteveer en alle agenda punten van onze sponsoren)

  • Nieuws, evenementen en fotoreportages uit de regio worden heel selectief geplaatst


Commerciële berichten worden niet geplaatst m.u.v. berichten over onze sponsoren.

Uw naam en e-mail worden niet zichtbaar op de website, tenzij u het elders in uw bijdrage vermeld.

E-mail

Als u het op prijs stelt dat een bezoeker van de site reageert op uw ingezonden bericht, dan kunt u bij het insturen in het formulier bij E-mail (reageren) een e-mailadres vermelden. De reactie wordt alleen verzonden naar het door u ingevulde e-mail adres.

Na goedkeuring door de redactie wordt uw bijdrage gratis plaatst. In het geval de redactie uw bijdrage niet plaatst, wordt u daarvan op de hoogte gesteld (m.u.v. inzenders van regionieuws).

Voorwaarden:

Wanneer u foto's meestuurt, berust het auteursrecht bij de inzender. De inzender vrijwaart Onstwedde.info voor claims van rechthebbende indien ten onrechte auteursrechtelijk beschermde werken zonder toestemming van de rechthebbende worden ingezonden.

Voorwaarden*