27.04.2018 Volle winst voor VCO heren

De heren van VCO’72 speelden afgelopen zaterdag hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen uit tegen En Bloc H1 uit Veenoord. En Bloc dat inmiddels al gedegradeerd was, bleek niet in staat het de VCO-heren erg lastig te maken. Ondanks de afwezigheid van twee vaste basisspelers van het team wist de ploeg uit Onstwedde vrij overtuigend met 0 - 4 te winnen.

De eerste set werd vrij gemakkelijk met 16 - 25 gewonnen. In de tweede set werd deze lijn voortgezet en ook deze werd met gewonnen, dit keer met 19 - 25. In de derde set moest VCO’72 voluit spelen en alles op alles zetten om ook deze set naar zich toe te trekken. Uiteindelijk ging ook deze set met 22 - 25 naar de Onstwedders.

In de laatste set was de tegenstander uit Veenoord niet meer bij machte om nog een vuist te maken tegen het team van VCO. De set ging vrij gemakkelijk met 18 - 25 naar de ploeg uit Onstwedde. Door de volle winst te pakken, en doordat de concurrent punten had laten liggen, steeg het team nog één plek op de ranglijst en zo werd een keurige vijfde plaats behaald in de 1e klasse. Een prima prestatie voor de promovendus in deze klasse.