17.04.2018 VCO-heren winnen van Triantha

In een spectaculaire en spannende wedstrijd heeft VCO '72 heren-1 voor eigen publiek afgelopen zaterdag met 3-1 gewonnen van Triantha H1 uit Schoonebeek. Door dit resultaat staat de ploeg uit Onstwedde nu op een gedeelde vijfde plaats in de competitie.

De eerste set begonnen de VCO-heren zeer voortvarend en deze set werd dan ook vrij eenvoudig gewonnen met 25 - 17. De tweede set was een ware thriller. De hele set had de ploeg uit Onstwedde tegen een achterstand aan gekeken. Echter aan het einde van deze set stond er 25 - 25 op het scorebord. Triantha kreeg diverse setpoints, maar deze werden allen vakkundig weggewerkt. Uiteindelijk wist VCO ’72 deze spectaculaire set met 31 - 29 naar zich toe te trekken.

In de derde set begon Triantha wat beter te spelen en maakten de VCO-heren teveel onnodige fouten. Deze set werd dan ook verloren met 21 - 25. In de vierde set herpakten de heren uit Onstwedde zich weer enigszins. Er werd veel strijd geleverd en er werden mooie punten gemaakt. Het vele publiek zag dat VCO ’72 deze laatste set verdiend won met 25 - 21.  Een mooie wedstrijd en een 3 - 1 overwinning om het seizoen mee af te sluiten voor eigen publiek. 

Komende zaterdag spelen de heren in Veenoord hun laatste competitiewedstrijd tegen het al gedegradeerde En Bloc H1.