15.05.2017 VCO '72 zoekt nieuwe leden

VCO ’72 is een bruisende vereniging in ons dorp. Met bijna 180 leden is het een gezonde, grote club in de regio en ook sportief gaat het behoorlijk voor de wind. Dames 1 en heren 1 spelen komend seizoen in de 1e klasse terwijl de meisjes C1 zich nét niet wisten te plaatsen voor de TOP-klasse regio noord, het hoogste niveau wat haalbaar is.

Ook het derde herenteam is door hun tweede plaats in de competitie gepromoveerd naar de 3e klasse. De aanwas van jeugd is ook aanwezig zodat er een regelmatige doorstroming is van jeugdleden naar oudere leeftijdsklassen.

Op dit moment spelen zijn er zes damesteams, drie herenteams, zeven jeugdteams en drie mini-teams in de verschillende competities van de Nevobo actief. Ook zijn er twee recreantenteams, een dames en een herenteam, die in competitieverband spelen.

Door verschillende oorzaken als verhuizingen en studie vertrekken er aan het eind van het seizoen een aantal spelers. Het zou prettig zijn als we het komend seizoen toch gewoon weer met hetzelfde aantal teams van start kunnen gaan. Daarom zijn er een paar avonden ingepland in De Bast om eventueel nieuwe leden een aantal trainingen aan te bieden waarbij de basistechnieken van het volleybal uitgebreid worden behandeld.

Lijkt het je iets om te gaan volleyballen kom dan eens langs op een van deze avonden. Na afloop van de laatste trainingen  kun je dan aangeven of je eventueel in het nieuwe seizoen lid wilt worden van de volleybalclub.

De data van de trainingsavonden zijn:
18-05-17 vanaf 19.00 uur (donderdagavond).
13-06-17 vanaf 19.30 uur (dinsdagavond).
15-06-17 vanaf 19.00 uur (donderdagavond).

Om een beetje een beeld te krijgen hoeveel mensen er komen is het raadzaam om je even aan te melden door een mail te sturen. Vermeld daarbij gelijk welke avond(en) je van plan bent te komen.

Tot ziens op een van de trainingsavonden!

Het bestuur van VCO '72

email