16.10.2017 VCO '72 H1 wint thuis van Tjoba

Afgelopen zaterdag hebben de heren van VCO ’72 wederom belangrijke punten gehaald in de 1e klasse. Tjoba H1 uit Klazienaveen werd na een spannende wedstrijd met 3-1 verslagen.

De heren speelden in de nieuwe shirts van ACSL (Auto Centrum Staalduinen Louwes). De hoofdsponsor, Gerrit van Staalduinen, die ook aanwezig was, zag een echte vechtwedstrijd. Het was qua niveau zeer wisselend. Soms werden er hele mooie punten gemaakt, soms moest er voor iedere bal gevochten worden en soms was het niveau te laag.

In de eerste set was het zeer spannend. Deze set werd met 2 punten verschil gewonnen (25 - 23). In de tweede set begon VCO ’72 beter te spelen en wisten de heren de set ruimschoots met 25 - 14 te winnen. De derde set was een set die zeer moeizaam verliep. Uiteindelijk werd deze set met twee punten verschil (24 - 26) verloren, nadat de ploeg uit Onstwedde nog wel een setpoint had gekregen. De laatste set was weer een prooi voor VCO ’72. Na veel lange en moeizame rally’s werd deze set met 25 - 22 gewonnen.

Door dit resultaat blijven de heren van VCO ’72 bovenaan in de ranglijst van de 1e klasse staan. Komende zaterdag, 21 oktober, staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Om 19.00 is Vonk / Coevorden H1 de tegenstander in Sporthal de Bast.  

Foto, achterste rij: Tom Wagenaar, Marcel Huisman, Jaap Wubs, Roelof Migchels, Martin Lantinga, Gerrit van Staalduinen (sponsor) en Herman Mulder.
Voorste rij: Bastian Boels, Gerard Koerts, Werner Wessels en Aike Wilzing.