19.04.2019 VCO '72 H1 wint laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag heeft het herenteam van VCO '72 de laatste competitiewedstrijd gewonnen. In De Bast werd Pegasus H1 uit Ter Apel, dat op de tweede plaats is geëindigd,  met 3 - 1 verslagen. Door dit resultaat is de ploeg uit Onstwedde zesde geworden in de competitie.

De heren van VCO '72 begonnen de wedstrijd met Aike Wilzing als spelverdeler. Vaste spelverdeler Gerard Koerts had deze keer andere verplichtingen. De eerste set was met 25 - 17 een makkelijke prooi voor de Onstwedders. De tweede set ging met 25 - 18 naar de ploeg uit Ter Apel.

De derde set verliep spannender en ging met 25 - 22 weer naar de VCO-heren, waar Bastian Boels af en toe prima in stelling werd gebracht. De vierde set werd gewonnen door Pegasus, dit keer was de setstand 25 - 20. Een vijfde set moest de beslissing brengen. De ploeg uit Onstwedde was daarin de betere en won verdiend met 15 - 10.

VCO '72 kan terugkijken op een goed seizoen met een smalle selectie. Er werden 57 punten behaald uit twintig wedstrijden. Kampioen werd V.E.B '98 H1 uit Borger met een totaal van 89 punten. De VCO-heren zullen ook volgend jaar weer in de eerste klasse uitkomen.