10.07.2019 Uitslagen beachvolleybal

Afgelopen weekend werd voor de 21e keer het beachvolleybaltoernooi door VCO '72 georganiseerd. Er deden in totaal 30 teams mee, verdeeld over vijf categorieën. Strijdtoneel was ook dit jaar het terrein naast Jeugdsoos 'De Boerderij'.

In de categorie 'Competitie Dames' ging de winst naar het team 'Elzen & Co'. Het team, dat bestond uit Elyn Prins, Anniek Elzen, Iris Hilgers en Darien Velthuis, had in de finale weinig moeite met  'De Parelduikers'. De eindstand was 25 - 16.

Bij de 'Heren Competitie' stonden de teams van 'Tutti Frutti' en 'Still Young' uit Vlagtwedde in de finale. De mannen uit Vlagtwedde hadden de hele dag al in Erm (Drenthe) gespeeld en verloren de finale met 25 - 19. De winnende ploeg 'Tutti Frutti' bestond uit vier spelers van VCO '72 Heren-1: Marcel Huisman, Tom Wagenaar, Gerard Koerts en Bastian Boels.

Dan de winnaars van de recreatieve competities: In de categorie 'Dames Recreatief' ging de winst naar 'De Butjes', het team van Laura Hauke. Bij de heren recreanten slaagde het team 'Roelof en z'n jongens' net als vorig jaar de finale te winnen. Het team uit Alteveer was met 25 - 20 te sterk voor 'FC Kwaliteiten'. In de Mix-competitie won het team 'BBMW' van Bert Migchels.

fotoreportage

fotoreportage