09.07.2018 Uitslagen Beachvolleybal

De 20e editie van het beachvolleybaltoernooi in Onstwedde is afgelopen weekend prima verlopen. Er deden 38 teams mee, verdeeld over vier categorieën en twee avonden. Een kort overzicht van de finales en de winnende teams.

Bij de Heren Competitie stak Still Young er boven uit. De ploeg uit Vlagtwedde was in de finale te sterk voor Tutti Frutti, het team met Gerard Koerts, Elmar Bijl, Tom Wagenaar en Gerben Veldhuis. De eindstand was 25 - 15. Er deden negen herenteams mee.

Bij de Dames Competitie waren dertien teams actief. De finale werd gespeeld tussen de teams van Bang Bam Boem (met Britt Mulder, Daphne Huls, Tessa Heidekamp en Floor Geertsema) en Elzen & Co (met Anniek Elzen, Elyn Prins, Iris Hilgers en Annelieke van Hoorn). De jonge meiden van Bang Bam Boem wonnen de finale knap met 25 - 19.

Bij de Heren Recreatief ging de finale tussen de Kiloheuvels en Roelof en z'n jongens, de titelverdediger uit Alteveer. Na een spannende strijd won Kiloheuvels (met Mark Kruize, Nanne Huiges, Nick Wagenaar en Harm Jan Wilzing) de finale met 25 - 23. In de categorie Dames / Mix Recreatief won het team Dubbel B MW de finale met 27 - 25 van Deurbroez'n. Het winnende team bestond uit Bert en Willemien Migchels en Bert en Marchien Wilzing). Er waren in totaal 16 recreatieve teams aanwezig.

De prijzen waren dit jaar beschikbaar gesteld door Slagerij Hemmen. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement.