10.07.2017 Uitslagen Beachvolleybal

Voor de 19e keer werd afgelopen weekend door VCO '72 een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Onder ideale weersomstandigheden deed een record aantal teams mee, namelijk 41. Op vrijdagavond speelden de competitieteams, terwijl zaterdagavond de recreatieve teams aan de beurt waren.

Een kort overzicht van de uitslagen:

Bij de Heren-competitie ging de winst naar het team 'Drie J's en een G', met onder andere Jan Lantinga en Gerben Veldhuis als deelnemers. Zij versloegen na een spannende finale 'Still Young' uit Vlagtwedde met 25 - 23.

De Dames-competitie werd gewonnen door het mix-team 'Toesjé', waarvan o.a. Martine Wubs en Saline Lantinga deel uitmaakten. Zij versloegen in de finale het team 'En nou eukel'n' uit Oude Pekela. Ook hier was de eindstand na een spannende finale 25 - 23.

Bij de Heren-recreatie ging de finale tussen de teams 'Roelof en zijn Jongens' (Alteveer) en' Er op of er onder' met Jan Wubs, Annelyn Wubs, Bert Hoekzema en Martin Kruiter. Het team uit Alteveer won de finale met 25 - 18.

In de categorie Dames-recreatie ging de winst naar het team 'Sjoekes', met Jolien Meinds, Vera Wubs, Leonie Deuring en Lisanne Wubs. Zij waren in de finale te sterk voor de 'Beachgirls'. Eindstand: 25 - 20.

Ten slotte werd er nog een Mix-poule afgewerkt. Hierin was het team 'Joechemloantje' de sterkste. Het winnende team bestond uit Frank Boels, Yan Mulder, Frits van der Heide en Marjan van der Heide. De finale tegen het team 'Biercelona' eindigde in 25 - 20.