12.05.2017 Turnwedstrijden meisjes CSVO

Afgelopen zaterdag 6 mei mochten Emma, Allyta Heun, Wynette, Nadine, Thirza, Corine , Danniek en Sterre weer een wedstrijd turnen. Ze wilden graag laten zien wat ze de afgelopen tijd bij hadden geleerd. Helaas moest Carlijne zich afmelden.

In de 3e wedstrijdronde, kwamen Emma, Allyta en Wynette in actie. Emma heeft een goede wedstrijd geturnd, waarbij ze beide sprongen helemaal alleen heeft gesprongen. Zij behaalde een nette negende plaats.

Allyta en Wynette uitkomend in Junior H, kwamen in dezelfde wedstrijd ronde aan de beurt. Allyta heeft een keurige wedstrijd geturnd waarbij ze op sprong en vloer de hoogste score heeft behaald. Dit zorgde ervoor dat zij een super vierde plaats heeft gehaald. Samen met haar derde plaats op de wedstrijd van 25 maart heeft zij zich weten te plaatsen voor de finale op 10 juni.

Ook Wynette turnde een stabiele wedstrijd. Zij heeft haar beste scores gehaald op vloer en brug. Wynette haalde uiteindelijk een vijfde plaats. Op de wedstrijd van 25 maart werd zij ook al vijfde. Helaas voor haar gingen er in deze categorie maar 3 meisjes door naar de finale.

Daarna was het in wedstrijdronde 4 de beurt aan Nadine, Thirza, Corine, Danniek en Sterre.
Nadine, Thirza en Corine uitkomend in jeugd 1 d2 begonnen hun wedstrijd op sprong. Nadine en Thirza hebben 2 keurige sprongen laten zien. Helaas ging de eerste sprong bij Corine niet helemaal zoals ze had gewild. Corine heeft dit sterk op weten te pakken en heeft een derde score op de balk geturnd. Nadine heeft een tweede score geturnd op vloer en Thirza had haar hoogste score ook op vloer.

In deze rond was het ook de beurt aan Danniek en Sterre. Zij begonnen hun wedstrijd op brug. Danniek heeft hier een keurige oefening laten zien, dit werd beloond met een hoogste score. Sterre begon haar oefening heel sterk maar gleed van de bovenste legger af. Sterre heeft zich goed weten te herstellen en heeft twee super sprongen laten zien. Sterre had haar hoogste score op vloer. Ook voor Danniek was haar hoogste score op vloer. Danniek werd eerste in deze wedstrijd. Samen met haar eerste plek van 25 maart heeft zij zich geplaatst voor de finale op 10 juni.

Het was een erg sportieve wedstrijd. De meiden hebben het super gedaan. Dorien Klasens en Martien Kruize jullie bedankt voor het begeleiden van de meiden.

email